9 dec.

Cairo WoodShow, ediția a șasea

Cairo WoodShow – Think Wood, Think Global

Cea de-a șasea ediție va avea loc ca eveniment hibrid (fizic și virtual) în perioada 9 – 12 decembrie 2021 la Centrul Internațional de Evenimente din Cairo, și online, în același timp, sub patronajul Ministerului Comerțului și Industriei din Egipt.

Târgul internațional Cairo Wood Show va continua să ofere oportunități profesioniștilor pentru a cunoaște experți din industrie și a descoperi cele mai recente tendințe, tehnologii și produse. Expozanții vor avea, de asemenea, platforma deschisă pentru a vinde și a încheia afaceri la fața locului. Vizitatorii se vor bucura de atmosfera unui eveniment internațional de top și, de asemenea, vor stabili contacte valoroase pentru a-și extinde domeniul de activitate.

Cairo WoodShow își propune să joace un rol fundamental în dezvoltarea pieței industriei lemnului și a mașinilor pentru prelucrarea lemnului, chiar din inima Cairoului, cea mai vibrantă piață și capitala pieței de mărfuri din Africa de Nord. Alăturați-vă acestei dinamice platforme de afaceri dedicate industriei lemnului și a prelucrării lemnului.

Contact:

Locație

Cairo International Convention & Exhibition Centre (CICC)

Detalii

Dată:
decembrie 9, 2021
Oră:
10:00 AM - 08:00 PM