• webcube
  • Niciun comentariu

Cluster Mobilier Transilvan, expozant la Mobila Expo 2015

Cluster Mobilier Transilvan participă între 26-29 martie 2015 la prima ediție a Mobilă Expo, un târg de mobilier dedicat publicului larg, găzduit de Centrul Expozițional Romexpo. Vizitatorii sunt așteptați în cadrul Romexpo, pavilioanele C4 și C5, cu o selecție variată de produse, care pot fi achiziționate chiar în cadrul evenimentului.

Aceasta este de fapt nota distinctivă a târgului. Produsele expuse pot fi achiziționate pe loc, iar cumpărătorii vor putea beneficia de discount-uri consistente, promoții și oferte speciale valabile exclusiv în cadrul acestei manifestări. Potențialii clienți vor găsi aici mobilier clasic și modern, canapele, fotolii, accesorii sau mobilier pentru spații publice.

Mobila Expo a fost conceput ca un târg destinat în special clienților, organizatorii urmărind ca pe parcursul celor patru zile să se atingă un nivel considerabil de vânzări. În acest scop s-au urmat câteva direcții clare. Varietatea este una dintre ele: peste 50 de producători români de mobilier, cu sute de modele și variante, pentru toate gusturile și bugetele. Consilierea gratuită este de asemeni un beneficiu oferit vizitatorilor târgului, astfel încât fiecare să găsească varianta optimă pentru nevoile sale. Și, nu în ultimul rând, programul de discout exclusiv, atât pentru achizițiile în cadrul târgului, cât și pentru comenzile plasate pe durata acestuia.

O altă componentă importantă a Mobila Expo este posibilitatea de a lua contact direct cu industria de mobilier românească și cu cei direct interesați de aceasta. Astfel clusterul are ocazia să promoveze produsele de mobilier ale producătorilor din Transilvania și să stabilească contacte importante pentru membrii săi. Se vor găși aici principalii producători și importatori de mobilă din România, asociații și instituții de profil, cu care Cluster Mobilier Transilvan va stabili contacte și schimburi de informații ce pot duce în viitor la parteneriate avantajoase pentru ambele părți. În plus, ca expozant clusterul este prezent cu un stand de 30 mp unde clienții pot găsi produse ale membrilor săi, producători de mobilier și scaune din Transilvania. Dar în egală măsură aici se pot obține mai multe informații despre activitatea clusterului, despre membrii săi și produsele acestora.

Toți cei interesați sunt așteptați să viziteze Cluster Mobilier Transilvan în pavilionul C5, stand 42. Programul de vizitare este pentru 26-28 martie între orele 10-18, iar în 29 martie între orele 10-16.

Articol preluat de pe ww.comunicatedepresa.ro

Lasă un răspuns