• webcube
  • Niciun comentariu

Cluster Mobilier Transilvan în demersul de promovare a firmelor membre a participat la târgul expoDesignwood

În perioada 29.03 – 01.04.2017 Cluster Mobilier Transilvan în demersul de promovare a firmelor membre a participat la târgul expoDESIGNwood organizând un stand comun împreună cu:  Napochim S.A, Ax Perpetuum Impex S.R.L., Eurocomfil S.R.L., Gere &Co S.R.L., Antares România S.R.L., UV Furniture S.R.L. și Marlex Impex S.R.L. Conceptul după care a fost organizat  standul, a fost promovarea a 3 categorii de mobilier, fiind amenajate 3 zone: office, living room și grădina.

Pe parcursul a 3 zile delegația formată din membrii echipei de exploatare au promovat Clusterul precum și fiecare membru în parte în funcție de interesul persoanelor cu care s-a interacționat.

Pentru problema identificată la nivelul clusterului privind lipsa forței de muncă calificată s-au purtat discuții cu  Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Facultatea de Ingineria Lemnului – Brașov, facultate în parteneriat cu care în cursul verii a și fost organizat un prim curs cu tematică tehnică, operator CNC.

În dată de 30 martie, reprezentanții Universității Tehnice  din Cluj-Napoca, domnul Mihai Dragomir și domnul Ștefan Bodi, în calitatea lor de reprezentanți ai CMT au susținut o prezentare cu titlul ”Tendințe și oportunități de inovare în domeniul mobilei” în cadrul Forumului de discuții și prezentări pe tema de #design, #trenduri, #mobilierromanesc.

Participarea la expoDESIGNwood, târg care a reunit producători de mobilier, furnizori de echipamente, asociații profesionale și alte entități cu interes în industria mobilei a fost oportună atât din punct de vedere al vizibilității Cluster Mobilier Transilvan cât mai ales prin prisma contactelor stabilite și a identificării de numeroase oportunități de colaborare.

Lasă un răspuns