• webcube
  • Niciun comentariu

Delegația Cluster Mobilier Transilvan, la cele mai mari evenimente din lume dedicate industriei mobilei

Treizeci de reprezentanți ai Clusterului Mobilier Transilvan își consolidează la Shanghai, în China, viziunea despre industria mondială a mobilei. Timp de o săptămână, transilvănenii au pornit într-o misiune economică pentru a descoperi ce soluții tehnologice sau de design merită să ajungă și în casele sau în birourile noastre.

Potrivit ilikecluj.ro, alături de cei treizeci de transilvăneni plecați în misiune economică în China, Shanghai va găzdui alți zeci de mii de vizitatori și profesioniști interesați de industria mobilei. Programul delegației române în China a fost inițiat pentru a participa la cele mai mari evenimente din lume dedicate industriei mobilei: CIFF, China International Furniture Fair și Furniture China. Delegația a fost organizată la inițiativa membrilor CMT, mereu dornici să absoarbă cât mai multe informații noi, să se inspire din trenduri și să cunoască parteneri internaționali cu care ar putea dezvolta afaceri împreună.

„Mai Diferit, Mai Interesant” – aceasta este tema din acest an pentru CIFF China International Furniture Fair, în vreme ce Furniture China și-a anunțat tematica „Excelența”. La CIFF, 2.000 de expozanți vor prezenta cele mai noi produse și tendințe pentru mobilierul casnic, decorațiuni interioare, mobilier exterior, mobilier de birou, mobilier comercial, mobilier de hotel, mobilier pentru transportul în comun și pentru spațiile publice de așteptare, utilaje din industria mobilierului (peste 1.000 de utilaje în peste 53 de mii de metri pătrați) și materii prime, pe un spațiu expozițional impresionant, de 400 de mii de metri pătrați.

Clusterul Mobilier Transilvan a fost înființat în 2012 cu 22 de membri fondatori, iar în prezent are 72 de membri: firme, instituții și universități – cu interese diverse în industria mobilei, de la furnizori la producători și de la distribuitori la specialiști în activități conexe, de suport pentru industrie.

Clusterul le-a putut facilita membrilor săi organizarea întregii deplasări, participarea la cele mai mari târguri de profil, precum și participarea la o recepție unde să cunoască și să intre în dialog cu o delegație a asociației naționale chineze pentru mobilier – China National Furniture Association, cu invitați străini și cu echipa Consulatului General al României la Shanghai, notează sursa citată.

Cluster Mobilier Transilvan include membri din regiunea de Nord-Vest a României, cuprinzând județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu-Mare, Sălaj.

Articol preluat de pe www.transilvaniabusiness.ro

 

 

 

 

Lasă un răspuns