26 nov.

Noi oportunități de afaceri în Bulgaria

România este al doilea partener comercial al Bulgariei și este locul în care multe companii din Bulgaria caută oportunități de extindere a afacerilor. Echipa Camerei de Comerț și Industrie Bulgaro-Română organizează un eveniment B2B online în cadrul căruia vă puteți prezenta afacerea și întâlni noi potențiali clienți sau parteneri din Bulgaria.

În cadrul evenimentului vor exista săli de întâlnire virtuale separate pentru companii din următoarele sectoare:

  • HOME & DECO: Mobilier, echipamente de birou, decor, textile pentru casă
  • FOOD: Alimente, băuturi, materii prime, îngrășăminte, aditivi alimentari, ambalaje, hrană pentru animale, produse agricole, mașini și consumabile agricole, tehnologii alimentare, servicii de consultanță pentru sector
  • MACHINE & EQUIPMENT: Mașini și unelte, echipamente, tehnologie și consumabile pentru industrie
  • REAL ESTATE: Construcții, Proiectare si Arhitectura, Imobiliare, Energie, Instalații, energie verde
  • SERVICE: Servicii financiare, servicii juridice, marketing & PR, traduceri, IT, transport și depozitare, comerț online etc.

Dacă domeniul de activitate al companiei dvs. este cuprins în oricare dintre sectoarele menționate mai sus, sau căutați parteneri din Bulgaria care lucrează în aceste domenii, completați formularul de participare și faceți cunoștința cu ei. Veți avea ocazia să vă prezentați afacerea într-o cameră virtuală la alegere, în fața potențialilor parteneri și să vă împărtășiți datele de contact tuturor participanților. 

De asemenea, pot participa la eveniment companii din toate celelalte sectoare economice. Participarea companiilor membre ale Camerei Bulgaro-Române este gratuită. Pentru toate celelalte companii taxa este de 20 euro TVA inclus (taxa este pentru o companie cu până la 2 participanți).

Lista companiilor care vor participa la întâlnirea B2B va fi disponibilă după înregistrare și plata taxei de participare (dacă este cazul).

Limba de lucru a prezentărilor și discuțiilor va fi engleza.

Contact:
Adrian Sipos
Telefon:+40 745 644 577

Locație

online

Detalii

Dată:
noiembrie 26, 2021
Oră:
10:00 AM - 12:00 PM