• adm-cmt-1
  • Niciun comentariu

Managerul transformării digitale în sectorul mobilerului – curs gratuit, dezvoltat în proiectul DITRAMA

Cursul de digitalizare multimedia DITRAMA – Digital Transformation Manager for the Furniture Sector (Managerul transformării digitale în sectorul mobilerului) este pus la dispoziție în mod gratuit celor care doresc să dobândescă noi cunuștințe, care să le folosească în viața profesională. Managerul transformării digitale este profesionistul care se va ocupa de conducerea implementării transformării digitale în cadrul companiilor într-un mod integral. Acest profesionist necesită cunoștințe și abilități tehnice, tehnologice și manageriale, viziune pentru desfășurarea lor în sector și abilități transversale pentru managementul schimbării.

Pentru a contribui la formarea acestui nou profil profesional, DITRAMA a dezvoltat un curs de formare digital, interactiv și accesibil în mod gratuit pentru cursanții de formare profesională (elevi) sau avansată (studenți), atât în sectorul mobilierului din lemn, cât și în domeniile transversale legate de inovarea produselor sau TIC (viitori lucrători), și profesioniștilor deja activi în lumea muncii. Cursul de formare constă din 100 de videopilule grupate în 10 unități care acoperă atât aspectele strategice, cât și cele practice și se poate face integral sau selectând pilulele video de interes. Referitor la unități, 4 dintre ele sunt legate de cunoștințe / abilități tehnice și 6 legate de cele transversale).

Câteva exemple practice și experiențe reale de afaceri îmbogățesc cursul de formare cu elemente interesante la fiecare nivel de studii. În cele câteva minute ale fiecărui videoclip, profesori universitari, cercetători, personalități din lumea afacerilor și experți în sectorul mobilierului din diferite țări europene introduc o temă cheie, o dezvoltă în caracteristicile sale esențiale și oferă câteva materiale aprofundate pentru a afla mai multe despre subiectele discutate.

Facultatea de Design de Mobilier și Inginerie a Lemnului din cadrul Universității TRANSILVANIA din Brașov,  membră a Clusterului Mobilier Transilvan, este parte a consorțiului proiectului DITRAMA, alături de 12 parteneri din 8 țări UE. Proiectul este unul de tip Sector Skills Alliance, cofinanțat prin programul UE ERASMUS+.

Pagina de web a proiectului vă poate oferi și alte informații utile, iar platforma de instruire vă stă la dispoziție pentru a vă înscrie la curs și pentru a începe experiența DITRAMA. În scurt timp după înregistrare, veți primi un mesaj/email cu datele de acces, username și parolă. Adresa pe care o veți folosi după înregistrare (după ce primiți username și parlolă) este: aula.ditrama.eu.

Lasă un răspuns