• webcube
  • Niciun comentariu

„Să ne unim forțele pentru a reprezenta eficient interesele companiilor indiferent de forma de capital”

 

Consiliul Investitorilor Străini a fost ultimul partener de discuții al Uniunii Naționale a Patronatului Român, privind colaborările dintre principalele organizații patronale naționale.
Președintele Băncii Raiffeisen, Steven C. van Groningen, membru în bordul de conducere al Consiliului Investitorilor Străini, s-a întreținut 50 de minute cu delegația UNPR formată din Ioan Lucian, președinte și consilierii UNPR, Ciprian Morcan, Mărgăritescu Mariana și Gheorghe Barna.
Apreciind deschiderea de care se bucură CIS la nivelul mediului de afaceri din București și seriozitatea cu care abordează probleme cu caracter general ale companiilor cu capital străin, UNPR a propus la această întâlnire, abordarea comună și a mediilor de afaceri din teritoriu care au investitori străini.

„Sunt multiple probleme comune cu care se confruntă companiile cu capital străin și cele cu capital integral românesc, ca să nu ne unim forțele pentru a le reprezenta eficient interesele”, a subliniat domnul van Groningen, membru în bordul de conducere al CIS.
„Parteneriatul pe care ni-l dorim cu CIS va mări forța celor care doresc cu adevărat să se implice în existența companiilor private din România, indiferent de natura investitorilor”, a declarat președintele Ioan Lucian, vorbind despre exemplul unor județe unde investitorii străini fac echipă bună cu cei locali, când e vorba de a-și proteja interesele (exemplu : Bihor, Satu Mare).

Articol preluat de pe unpr.ro

Lasă un răspuns