• webcube
  • Niciun comentariu

Ultimele modele lansate de către Ami White au fost prezentate în cadrul expoziției BIFE SIM din această toamnă

Paturile Ami White sunt alegerea ideală a celor care iubesc confortul și care apreciază calitatea.

Ami White este o companie care produce și comercializează paturi de tip boxspring, folosind o tehnologie extrem de inovativă.

Fiecare pat creat de Ami White se caracterizează prin structură din lemn masiv de cea mai bună calitate, sistem de arcuri personalizate, dar mai presus de orice de confort la superlativ. Aceste paturi sunt lucrate manual și pot fi individualizate până în cele mai mici detalii, de la culori, țesături, tipul de arcuri folosite, ținând cont în același timp și de cerințele speciale ale clienților. Indiferent că sunt realizate din stofă, piele ecologică sau catifea, paturile Ami White sunt alegerea ideală a celor care iubesc confortul și care apreciază calitatea.

Recunoscând faptul că fiecare dintre noi suntem unici, cei de la Ami White pun preț pe această unicitate și creează o colecție specială – Colecția Concept, mai precis “gândesc, proiectează și realizează un pat ideal pentru fiecare client”.

După cum afirmă reprezentanții companiei, “Noi nu vindem paturi, vindem PATUL. Noi vindem PATUL pe care și-l dorește sau la care visează oricine“ 

Tipul de saltea, materialele folosite, înălțimea patului, înălțimea picioarelor sau a  spătarului, lățimea spătarului – toate sunt aspecte care pot fi individualizate în funcție de preferințele clienților, dar și de ergonomie. Salteaua poate să fie jumătate moale și jumătate tare, în funcție de înălțimea și greutatea fiecărui cumpărător, până în cele mai mici detalii.

Ami White – Showroomuri în București, Brașov, Timișoara și Bacău

AMI WHITE deține showroomuri în București, Brașov și Timișoara. Cel mai nou showroom a fost inaugurat în zona Bacăului. În cadrul BIFE SIM, Ami White a expus o gamă largă de produse spre testare, demonstrând clienților avantajele pe care alegerea unui astfel de pat le aduce.

Folosind paturile Ami White, clienții au posibilitatea de a controla lumina cu ajutorul unei telecomenzi sau a unor senzori, dar și de a controla ridicarea diferitelor porțiuni ale saltelei, localizate fie la nivelul capului, fie la nivelul picioarelor. Telecomanda permite fiecărui client să controleze funcțiile saltelei și să adopte poziția cea mai potrivită pentru un confort maxim; fiecare din cei doi parteneri poate alege o poziție independentă a saltelei, în funcție de preferințe.

Și pentru că paturile sunt gândite până în cele mai mici detalii, producătorii au pus la dispoziție clienților inclusiv funcția de iluminare pe timpul nopții – o lanternă care permite iluminarea încăperii fără a-i deranja pe cei din jur, care este gândită ca un accesoriu suplimentar pentru telecomanda patului.

Atunci când clientul se hotărăște că este momentul potrivit să se odihnească, este de ajuns să apese un singur buton – butonul FLAT – moment în care salteaua va ajunge în poziție orizontală și va crea condiții perfecte pentru un somn odihnitor. La cerere, fiecare pat poate fi personalizat inclusiv cu funcția de masaj.

“Paturile boxspring sunt paturi care au două rânduri de arcuri,  paturi cum întâlnim în cele mai scumpe hoteluri din lume”, precizează reprezentanții companiei

Pentru a fi cât mai aproape de clienți, în perioada expoziției de la Romexpo Ami White a oferit celor peste 4.000 de followeri un giveaway constând în posibilitatea de a câștiga un pat la alegere. Pe data de 14 septembrie a avut loc extragerea din cadrul expoziției BIFE SIM. Dacă în perioada expoziției, fericitul câștigător al tombolei și-a cumpărat deja un pat de la Ami White, acesta se va bucura de returnarea sumei investite. Produsele Ami White au prețuri care se încadrează între 10 și 12 mii de RON.

“Având în vedere colaborarea cu Cluster Mobilier Transilvan, cel mai important aspect este că putem să comunicăm. Când există comunicare, orice problemă apărută pe parcurs poate fi rezolvată”, declară reprezentanții companiei.

Ultimele două modele lansate de către Ami White au fost prezentate în cadrul expoziției BIFE SIM din această toamnă. Produsele Ami White beneficiază de o garanție extinsă, de 10 ani și sunt comercializate atât în România, cât și pe piața externă.

 

Articol preluat de pe intarzia.ro

 

Lasă un răspuns