Un nou IQ DIGITAL Summit se va desfășura, în 3 octombrie, la Teatrul “Regina Maria” din Oradea.
Un nou IQ DIGITAL Summit se va desfășura, în 3 octombrie, la Teatrul “Regina Maria” din Oradea.
Formatul dedicat schimbului de know-how și networking-ului e realizat de Upgrade 100 și de George – inovație BCR
— Partener tech: Vodafone România
— Adus la Oradea de: The European Digital Innovation Hub in Transilvania și Transilvania IT Cluster
— Partener local: Make <IT> in Oradea
O idee despre cum a fost la Iași, Brașov, Cluj–Napoca, Timișoara și Craiova – dar și despre abordarea diferită “dincolo de eveniment” a conceptului IQ DIGITAL – puteți să vă faceți vizionând acest film:
Mai multe despre concept, precum și filme realizate după fiecare ediție de până acum puteți vedea aici.
Ea e prima deținătoare a poziției de Chief Decision Scientist al Google și, în prezent, consilier A.I. cu clienți precum Lenovo, NASA sau Gucci.
Este recunoscută pe plan global ca unul dintre oamenii care au fondat un nou domeniu științific, numit Decision Intelligence.
În aproape 10 ani la Alphabet, Cassie a instruit personal peste 20.000 de angajați Google în luarea deciziilor bazate pe date și AI.
Ea provine din Africa de Sud, unde și-a început studiile universitare în statistică la vârsta de 15 ani la “Nelson Mandela” University, înainte de a se muta în Statele Unite pentru a-și finaliza studiile în economie la University of Chicago. Ulterior, a obținut diplome de masterat în statistică matematică, psihologie și neuroștiințe cognitive de la Duke University și NCSU.
Iat-o “în acțiune” pe scena unuia dintre evenimentele globale majore – Web Summit (ediția din Rio, Brazilia):
După ce a condus vreme de aproape trei decenii inovația tech și a fost partener în cadrul gigantului global EY, Riaz este acum profesor de Inovare și Leadership la Hult International Business School.
A fost decorat pentru servicii aduse educației de către Regele Charles al Marii Britanii, fiind președinte al One Degree Academy – o școală gratuită dintr-o zonă defavorizată a Londrei.
Ultimul său rol a la EY a fost cel de Global Learning Leader, poziție din care a pregătit cei peste 400.000 de angajați ai multinaționalei pentru transformările exponențiale care au urmat.
Azi, conduce programe tehnologice pentru executivi de rang înalt în Silicon Valley și e consilier în cadrul Majoritas – o companie focusată pe pe modernizarea democrației la nivel global.
Un TEDx speech semnat Riaz acum câțiva ani – înainte ca A.I. să fie “la modă” – vă poate da o idee precisă despre valoarea ideilor sale, văzute din perspectiva de acum:
Agenda IQ DIGITAL Summit Oradea va cuprinde, ca de obicei, multe alte nume importante.
Printre cei anunțați deja se numără:
Gabriel Ciordas – fondator al unor startupuri precum Creatopy, Bannersnack, Flipsnack, SVGator, Snacktools sau Rewine
E un antreprenor în serie român cu interese variate, de la tehnologie la agricultură durabilă, comerț și industria ospitalității.
A fondat mai multe companii tech inovatoare, inclusiv Creatopy, Flipsnack și SVGator, menite să revoluționeze publicitatea digitală, designul și crearea de conținut.
Pe lângă activitățile sale în tehnologie, Gabriel a intrat în domeniul agriculturii durabile cu o plantație de afine de succes și a fondat ReWine, un magazin online de vinuri.
Mihai Matei – fondator și CEO al Essensys Software, fost președinte ANIS, în prezent vice președintele Confederației Patronale “Concordia”.
Matei este și membru în board-ul Asociației Patronale a Industriei de Software și Servicii (ANIS) – al cărei președinte a fost, până de curând.
Mihai a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din Universitatea Politehnică din București, iar în 2005 a fondat Essensys Software, al cărei CEO este.
Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul IT, este principalul autor al primului ghid de achiziții software pentru instituțiile publice din România și o voce proeminentă a industriei de profil din țară.
Mihai este, de asemenea, unul dintre fondatorii ONG-ului Geeks for Democracy, unde coordonează Fondul pentru Democrație și alte proiecte civice.
David Achim – liderul “Make IT In Oradea“
Este lider al comunității de startup-uri de tehnologie din Oradea, antreprenor și mentor.
În primii 4 ani după absolvirea Griffiths School of Management, a construit două afaceri și apoi a acceptat provocarea de a crește comunitatea de tehnologie și startup-uri din Oradea.
În prezent, conduce Make IT în Oradea, care își propune să transforme Oradea în destinația principală a fondatorilor de startup-uri de tehnologie din Europa Centrală și de Est. Îi place să mentoreze și să investească în antreprenori ambițioși.
Sergiu Manea – CEO, BCR
Este CEO-ul Băncii Comerciale Române (BCR), cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, a pensiilor private și a băncilor de locuinţe.
Sergiu a devenit CEO-ul BCR în octombrie 2015. Sub conducerea lui, grupul de instituții financiare a intrat într-un proces de transformare, marcat de o nouă etapă importantă, prin lansarea lui George, prima platformă de banking inteligent din România.
E și co-producător al formatului IQ DIGITAL.
Ciprian Zamfirescu – Vodafone
Cip este un entuziast al tehnologiei, conducând Vodafone Innovation în cadrul Vodafone România.
Cu un deceniu de experiență practică în industria IT&C, a jucat un rol cheie în proiecte inovatoare cu tehnologii avansate, precum prima hologramă 5G, prima pădure inteligentă cu IoT sau prima dronă de semnal mobil pe munte.
Ciprian a fondat divizia de drone a Vodafone România care deschide noi perspective în opt domenii, lansând soluții de drone 5G cu AI pentru misiuni de căutare și salvare alături de Salvamont România, salvând vieți de zece ori mai rapid.
Recunoscut ca unul dintre Top 100 Tineri Manageri de către Business Magazin în 2022, el este dedicat utilizării expertizei sale pentru a aborda provocările globale importante, fiind voluntar în proiecte educaționale și sociale, cum ar fi “Școala din Valiză”.
Biografia, pe larg, aici.
Noi speakeri reprezentativi vor fi anunțați în săptămânile următoare.
IQ DIGITAL Summit e un eveniment cu acces bazat pe o preselecție a participanților – care sunt invitați să se pre-înscrie via formularul de din pagina evenimentului.
Echipa noastră analizează fiecare profil și se asigură apoi că mixul rezultat în final va conferi o experiență de networking utilă pentru toți participanții și organizatorii.
Firește, șansele de a obține un loc cresc și odată cu înscrierea cât mai din timp (în caz de punctaj egal, criteriul de departajare fiind cine s-a înscris primul/prima).
Mai multe informații despre eveniment și înscrieri, pot fi găsite în articolul de pe iqdigital.ro